The morning after

on 1 januari, 2016
in Laatste Nieuws
by
with No Comments

Het was een prachtig jaarseinde, in Zuid werd volgens mij een vervangend Gemeentelijk Vuurwerk gehouden. Ik kwam letterlijk ogen te kort, wat een visueel spektakel. Prachtig….. en dan die knallen, ongelofelijk de ruiten stonden soms te trillen. Ik ben blij dat mijn hond schotvast is, daardoor kon hij tenminste zijn volledige en onverdeelde aandacht aan het lekkers op tafel geven zonder afgeleid te zijn.

Tja en dan de volgende morgen, de laatste restanten van een losbandig leven zijn nog te zien. Zodra de stad ontwaakt wordt het (veelal) ook weer opgeruimd. De gevleugelden die na de vuurwerkstorm zijn teruggekeerd helpen ook mee, met kleine hapjes dat wel. In het centrum leek de rommel mij overigens minder als voorgaande jaren. Ongetwijfeld een goed begin voor een nieuw jaar. Gelukkig Nieuwjaar!

Pin It

Comments are closed.

« »